Autor: Adriana Škvorová
Datum: 20.07.2022
Sekce: CVRKlé tipy

Svatební sezóna je v plném proudu, a proto spěcháme s radou, na co rozhodně nezapomenout, ať už patříte k hlavním aktérům této jedinečné události nebo máte tu čest stát se svědky významného životního kroku Vašich blízkých. Vypravte se k nám na Orionku ulovit Svatebník.
Jak už název napovídá, jedná se o deník, kam pomocí tužky, fotografií, stužek, papíru a dalších památkých artefaktů nevěsta a ženich zaznamenají nejen to jak probíhal celý svatební den, ale i to, jaké významné kroky k němu vedly. Do Svatebníku zapíšete nejdůležitější okamžiky od žádosti o ruku až po líbánky. Najdete v něm také místo pro vzkazy od svatebních hostů. Všechny svatební momenty tak budete mít zachované navždy a v jedné knize.
Svatebník vznikl v dílně Mementerra, kde mu jeho autoři k 3. vytvořeninám dali nový kabát a na základě zpětné vazby od novomanželů ho vyšperkovali téměř k dokonalosti.
Pokud se chystá právě "VÁŠ DEN D", na Svatebník byste během příprav rozhodně neměli zapomenout. Luxusní vzpomínková knížka jistě potěší novomanžele i jako dárek - ať už před svatbou nebo po ní. Zapište, co nemá být zapomenuto.

Přijměte nyní pozvání z dílny Mementerra a přečtěte si, co na Vás ve Svatebníku čeká. Po jeho přečtění Vás jistě bude zajímat, kam se pro jedinečný svatební deník vypravit - CVRK Orionka, to je to pravé místo.

 


Hledáte dokonalou svatební knihu, album či plánovač? Ve Svatebníku od Mementerry najdete vše! Všechny nejdůležitější okamžiky vašeho velkého dne tak budete mít zachované navždy a v jedné knize – od žádosti o ruku přes vzkazy od svatebčanů až po vzpomínky z líbánek. Že se zrovna nevdáváte/neženíte? Kniha je perfektní dárkem pro kamarády a blízké, kterým se jejich nejdůležitější den blíží.

Co se skrývá uvnitř nového Svatebníku?

Svatebník vás, stejně jako jeho předchozí verze, provede všemi významnými momenty z příprav i ze svatebního dne. Snažili jsme se obsáhnout všechny důležité milníky, kterými projde většina snoubenců. Dostatek prostoru ale umožní i volnou tvorbu pro ty, kteří se rozhodli jít méně tradiční cestou.

Obsah knihy v bodech
Nejen deník svatebních zážitků, ale také fotoalbum

Stránky Svatebníku nabízí prostor na zápisky, ale také spoustu místa na fotografie ze všech částí svatebních příprav i svatby samotné. Uložit si v něm můžete také pozvánky na svatbu či jiné vzpomínky, které si chcete uchovat. V kreativitě se meze nekladou a vy si tak můžete vytvořit knihu, kterou nebude mít nikdo jiný. Své texty a fotky můžete ozdobit originálními svatebními samolepkami a lepicí tečky se zase postarají o neviditelné uchycení fotek a dalších vzpomínek.

Svatební kniha hostů

Několik stránek Svatebníku je věnováno srdečným blahopřáním od svatebčanů k vaší společné cestě životem.
A jak své hosty požádat, aby vám do knihy sepsali pár slov a věnovali vám tak kousek svého času? S tím si díky Svatebníku, který vaše nejbližší osloví za vás, nemusíte lámat hlavu.

TIP č.1

Pokud byste rádi sesbírali originální vzpomínky a přání od přátel a rodiny, doporučujeme na svatbě vytvořit speciální koutek. Zde knihu hostů necháte společně s několika kreativními doplňky a můžete se těšit na výsledek. Výborným pomocníkem při zaznamenávání těchto speciálních momentů je třeba Instax nebo jednorázové fotoaparáty, díky kterým nikdy nezapomenete, jak se na vaší svatbě všichni bavili. A o legraci máte postaráno.

TIP č.2

Pokud tuhle starost nechcete nosit v hlavě, doporučujeme pověřit zodpovědnou osobu, která se bude ostatním v pravidelných intervalech s knihou hostů připomínat.

Svatebník jako svatební dar

Neplánujete Svatebník pro sebe, ale hledáte svatební dar, který udělá novomanželům radost i za několik let? Pak vězte, že tady zabodujete!

A co na knize cení zákazníci?
Vzpomínky na celý život

Mementeře věří, že život je zábava a že ty nejlepší zážitky si zaslouží být uchovány fyzicky, ne pouze v mobilu. Proto tvoří originální vzpomínkové knihy a deníky, díky kterým zažijete nová neotřelá dobrodružství a nikdy na ně už nezapomenete.

Hned na Svatebník tak plynule může navázat knížka pro dítě Mé první roky, která vám umožní uchovat nejvýznamnější okamžiky z prvních let života vašeho děťátka. A nebo Our Love Challenges, která je plná až po okraj nápady na aktivity a výzvy pro zamilované.