Každý šperk vypráví svůj příběh... 
Milujeme věci, které vyprávějí své vlastní příběhy. Jsou osobitější a vlastně tak nějak šité na míru, protože každá taková věc si k sobě přitáhne přesně toho, s nímž tento příběh rezonuje.


U energetických náramků a náhrdelníků to platí dvojnásob, protože jejich vyzařování je takovým příběhem ještě znásobeno.

Není to jen určitý počet "kamenů" s nějakou "zvláštní mocí", ale v podstatě každá kulička (stejně jako jiný doplňkový předmět na náramku), poskytuje svému nositeli podporu a pomoc v určité oblasti.

Náramek a náhrdelník tak může nějaký vliv snižovat, jiný zvyšovat a svému nositeli tím vnášet do života harmonii a klid. 

Každý náš náramek a náhrdelník přišel na svět se svým příběhem.
Příběh, který vypráví, v sobě nese nejen trochu mystiky, ale hlavně jedinečný vzkaz a význam pro Vás.

Náramky Duše a Náhrdelníky Duše pro Vás vyrábíme z přírodních minerálů a jsou určeny pro něžné ženské, i neméně křehké mužské duše, stejně jako pro páry.
Náramky a náhrdelníky v sobě propojí to nejlepší z obou světů - duchovního a přírodního, a zároveň jsou příjemným módním doplňkem.

Do některých šperků zakomponováváme fluorescenční korálky, které svítí ve tmě a radost tak dělají zejména malým slečnám a mladým pánům.
Náramek je tak krásný nejen při běžném nošení, ale užije se s ním i spousta legrace, když se setmí. :-)

Náramky a náhrdelníky vyrábíme po jednom kusu, neboť každý je originálem. 

Těšíme se, že Vám naše náramky přinesou světlo nejen do Duše, ale i celého Vašeho života.

S láskou a úctou,

Ilona & Pepa Šplíchalovi

Kategorie

Kde najdete moje zboží

> CVRK Ostrava

> CVRK Václavák

> CVRK Letná