Míra z Ella Free Soul má svobodnou duši, která miluje přírodu a tvoří pro vás doma pro zábavu. Ručně vyráběné notesy, pytlíky i pro horolezce, trička z biobavlny, náušnice z minerálů. 100% záruka "made with love". 


ella (ona = ze španělštiny, věk = ze staroseverštiny Elli)

free (svobodná)

soul (duše)

Ona, jenom obyčejně, svobodná duše. Ta nepotřebuje další jména, není nijak výjimečná, chce jen cítit svobodu. Věk hraje roli ve sčítání zkušeností a snahy sbírat životní moudrost. Svoboda nemusí znamenat mít všechny možnosti, ale naopak cítit svobodu i v možnostech, které jsou na první pohled omezující. Duše je to hlavní, o co má smysl celý život pečovat. EFS je přející značka. Všem přeje za všech okolností lásku, dobro a nalezení své vlastní svobody.

 

Ella Jaromíra

Miluji přírodu. Sleduji její umění, její tvorbu, obrazy, zvuky i vůně. Posledních několik dekád se soustředím na minerály a kameny, které mi dodávají energii, naději a připomínají krásy přírody. Jsou stálé, pevné a barevné. V souvislosti s přírodou, i kameny, mám moc ráda lezení, na stěně i po skalách, a turistiku. Umím si užít odpočinek v hamace s pohledem na nebe, zahrát si na kytaru a později poslouchat buď přátele nebo jen ticho a praskající oheň. To vše když možnosti dovolí. Snažím se cvičit jógu (věčný začátečník) a meditovat/relaxovat. To, co vytvářím, je vyjádřením toho, co mám ráda. Věřím, že takových lidí je více, a že sdílíme společnou krásu, obdiv a vážíme si toho, co nám příroda i život dává. Jo, a miluju knihu Malý princ :)

 Všechno, co vyrábím, vyrábím s láskou a od srdce. Snažím se vybírat nejhezčí minerály pro náušnice, pro náramky a další, vymýšlet roztomilé maglajzáky, malovat pěkná zvířátka, vybírat příjemnou bavlnu. Například všechna trička (bez prodloužené délky) s krátkým rukávem, která v současnosti maluju, mají označení GOTZ (Global Organic Textile standard), Oeko Tex Standard 100, Fair Wear, PCTA Approved - Vegan. Další textil si pak nese stejná nebo obdobná označení.

Kategorie

Ženy > Oblečení

Dárky

Ženy > Šperky

Kde najdete moje zboží

> CVRK Letná

> CVRK Václavák