Já jednorožec. Kouzelná, ručně šitá bytost z nejjemnějšího microplyše. Splní vám nejen vaše přání, ale i skvěle zafunguje jako ten nejměkčí polštářek. 


A jak jsem vznikl?

Rád bych Vám pověděl pohádku o tom, jak za devatero horami a devatero řekami, tam kde jsou bezedné studánky a louky plné světlušek, na kterých princezny sní o princích a zvířátka mluví lidskou řečí… žijeme my, jednorožci a nasloucháme přáním, které k nám zavane vítr….

Ale kdepak! Můj příběh je jiný.
Než jsem se před pár lety narodil, byl jsem pouhopouhým nápadem v hlavě dvou slečen, které mi nakonec daly život ❤️.

Mé první okamžiky na tomto světě nebyly růžové. Měl jsem křivý roh, rozcuchanou hřívu a po pár dnech i žmolkaté tělo. Neměl jsem ponětí, jestli mě s mými nedokonalostmi budou mít ostatní rádi a zda tu pro mě bude místo. Ale! I přes tyto drobné nedostatky jsem byl kouzelný, příjemný a roztomilý.
Tyto přednosti byly důvodem ke zdokonalování a díky lásce a péči mám dnes krásný roh, jemňoučké tělo a pyšním se rodinkou v několika barvách a velikostech. Jsme připraveni rozutéct se do světa a být společníky dětem i dospělým. Ať už při cestě do říše snů, či naslouchat a plnit přání, jako v té pohádce za devatero horami…

A naše zvířecí rodinka už se pomalu rozrůstá o kolegu hrocha a slona. 

Kategorie

Dárky

Kde najdete moje zboží

> CVRK Orionka