Mrzelo nás, že v době onlinové jsou úsměvy mnohdy schované jen za obrazovkou a na offline svět, který se doopravdy žije, se zapomíná. Tak proč to nezměnit? Co vrátit papírovou formu pozdravů a radosti zpět?


Ahoj, jsme Chaukiss a povíme vám náš příběh.
Začalo to pouhou myšlenkou Filipa a Lucky. Byl čas udělat něco, co bude dělat radost nejen nám, ale i ostatním. Něco, co je maličkostí, ale zároveň velkou věcí.

Projekt na papírová přáníčka se rozjel na konci roku 2016, když jsme skrze instagramový účet poznali naši mistryni handletteringu Magdu. Její umělecký talent nás stejně jako její osobitost (kterou vkládá do přáníček) naprosto očaroval.
Tvoření s sebou nese velkou zodpovědnost, tak se rozhodlo, že celá naše výroba bude šetrná k životnímu prostředí, jak nejvíc to půjde.

Vzniklo Chaukiss [čaukys], továrna na posílání radosti a to jen díky maličkostem.

V roce 2017 šla naše přáníčka do prodeje mezi produkty zdravé výživy v jihočeském Táboře. Postupně se naše tvorba rozrůstala a začali jsme tvořit jiné produkty - jmenovky, to do listy, kalendář, záložky, svíčky, bavlněné tašky a milníkové kartičky.
Nezůstalo jen u prodejny zdravé výživy, ale naše přáníčka zaplnila i regály papírnictví v obchodních centrech a design obchůdcích po České republice a postupně se dostala i na slovenský trh.
Práce rostla a bylo potřeba rozšířit i Chaukiss rodinu o další členy. Velkou podporou a nepostradatelnou rukou se stala Filipova mamka, která pomůže se vším, co je potřeba. Objednávky, účetnictví, papíry, obchůzky, zkrátka maminka nad zlato. I na poli marketingu byla potřeba předat pravomoce. Přibyla poslední posila, Magdaléna a tím se prozatím naše skupinka uzavřela.
Je rok 2022 a my se těšíme z vašeho zájmu. Máme neskutečnou radost, že pomáháte vrátit tradici posílání přáníček zpět mezi nás. Jste to právě vy, kdo díky přáníčkům a dalším drobnostem rozdává úsměvy.
A je to jen maličkost, že? :)


Kategorie

Dárky > Papírnictví

Dárky

Kde najdete moje zboží

> CVRK Letná

> CVRK Ostrava