V našich dílnách najdou uplatnění lidé, kteří mají vlivem svého onemocnění znevýhodněný vstup na běžný trh práce. Získají tak nejen výdělek, ale také potřebné pracovní a sociální dovednosti, což přispívá k jejich opětovnému začlenění do společnosti.


Neziskovka BONA, o.p.s. pomáhá lidem s duševním onemocněním. Posláním BONY je jejich opětovné začlenění do společnosti a zkvalitnění jejich života. Značka JEDNA BEDNA skrývá textilní dílnu, sklářskou dílnu a obchod. 

Nákupem uděláte radost nejen sobě a svým blízkým, ale zároveň pomůžete těm, kteří to potřebují.Každý výrobek je jedinečný. Společně s nimi k vám pod značkou JEDNA BEDNA putuje i příběh našich zaměstnanců a klientů, lidí se zkušeností s duševním onemocněním.

Ve sklářské dílně v Praze Bohnicích vznikají překrásné vitráže z barevného skla již od roku 2006. Vyrábíme technikou tiffany či fusingu čistě dekorativní předměty i produkty určené pro praktické využití v domácnosti. Mezi velice oblíbené výrobky v podobě dekorativních předmětů patří andílci, šperky, zápichy do květináče, závěsné dekorace na stěnu nebo do oken a mnoho dalších. 

Textilní dílnu provozujeme od roku 2007 a nově sídlí v ulici Ve Smečkách. Oblíbenými výrobky z této dílny jsou tašky, kabelky, obaly a kapsičky, kapsáře, zástěry chňapky, autíčkovníky, medvídci, rejnoci a nesmí chybět peněženky. Rádi děláme také zakázky, je to pro nás výzva. Od mašlí, přes dárkové sáčky až po složité hračky pro pejsky - zkrátka se nebojíme ničeho. 

Obchod JEDNA BEDNA najdete v centru Prahy v Žitné ulici. Nakoupíte zde originální rukodělné výrobky naší značky ale také i z jiných chráněných dílen z Prahy ale třeba také z Havlíčkova Brodu či Bratislavy.

Kategorie

Dárky

Kde najdete moje zboží

> CVRK Orionka