Vrána k vráně, korálek ke korálku… Jemné šperky s pozorností k detailu a jedinečným příběhem. Používáme kvalitní materiály, které si pečlivě vybíráme – stříbro, zlato, minerály, hedvábí a nejmenší korálky na světě. Tvoříme sdílením.


Jsme 2 a naše šperky vznikají v interakci. Hledáme vždy „to nejkrásnější“ – materiál, tvar, spojení, vzkaz, který šperkem vysílám sobě i okolí. Jsme vrána k vráně, které se slétají a tvoří, společně…

Tvoření, sdílení, sounáležitost a energie, která je ukryta v našich špercích – radost, hravost, ženskost, pohyb, proměna, nic není navěky stejné… Naše šperky jsou velmi jemné a odolné. Dají se vrstvit nebo nosit samostatně, nemusí se sundávat a stávají se tak naší nedílnou součástí. Upoutávají pozornost – naši i ostatních. Nutí nás všímat si detailů, každého uzlíku a korálku. Narovnávání a přeskupování je součástí našich rituálů a zpřítomnění.

Baví nás barvy, tvary, průsvitnost a odlesky. Milujeme, když šperky dodají jiskru a energii, když jsou součástí příběhu, který každá žena vypráví.


Kategorie

Ženy > Šperky

Kde najdete moje zboží

> CVRK Letná