Jmenuji se Martina a jsem reklamní grafička na volné noze. Mám to štěstí, že je má práce zároveň i mým koníčkem.
Před časem jsem měla silnou potřebu vytvořit si něco svého, nejdříve jako relax od počítače, ale také něco, co vyplní můj čas mezi korekturami a čekáním na novou zakázku.


A tak přišel na svět nápad s Malou kytkou. Každý z nás občas potřebuje maličkost do kapsy, nebo kabelky, kterou potěší, poděkuje a pokud je ještě originální... (nic proti čokoládám smile). Vytvářela jsem malé bouquetky v dárkových krabičkách, které si našly svůj okruh zákazníků a dělám je doteď, i když je pomalu vytlačily jiná „dítka“ z mé tvůrčí dílny.

Další a pro mě velmi srdeční záležitostí se staly Dámičky z drátu. Jsem velká frankofilka a tohle je Francie… hravá, noblesní, elegantní a přitom plná kontrastů. Vytvářet z obyčejného drátu tělíčka a oblékat je do různých látek, šifonů a tylů, to je prostě sen každé holky. V mé nabídce jsou baletky různých barev a především dámičky… to je prostě radost J. Doplnila jsem je sloganem: „Každá jsme jiná, dokonalé ve své nedokonalosti“, čímž se staly ideálním dárkem pro ženy každého věku… protože, víme. Každá si v něčem nevěříme a tenhle slogan mluví za vše.

No a když už jsem byla u toho drátu, zalíbil se mi také drát jiný, hliníkový, leský, v různých odstínech zlaté, stříbrné, měděné atd. A protože miluji vlaštovky, byla to zrovna vlaštovka, kterou jsem první z drátu vytvořila. Přinášejí totiž štěstí do domu… Následovali kolibříci, vážky, motýlci, holubice a spousta dalších se chystá. V nabídce jsou buď jednotlivě na kartě s potiskem, opět taková maličkost pro radost, nebo v závěsu na kruhu. Hodí se do zahrad, pergol, teras, ale i do interiéru.

Z drátu také dělám různé kolekce záložek do knih nebo sezónní dekorace.

Posledním a také velmi důležitý mému srdci je kalendář „Přírodě s láskou“, který se stal velkým hitem. Kalendář je stolní, měsíční, kdy na každý měsíc je zvolená jedna kytička a v malé obálce umístěno semínko té kytičky. Vše je vyráběno ručně, od malých obálek až po balení do krabičky.

Každým rokem dělám kalendáře dva, jeden kytičkový, druhý střídám… stromy, bylinky atd.

V prodeji bývá od srpna do ledna a většinou nezůstane ani jeden volný smile

Vše, co tvořím a už toho není málo, TVOŘÍM S LÁSKOU… a věřím, že je to znát.

Martina


Kategorie

Kde najdete moje zboží

> CVRK Ostrava

> CVRK Václavák