Minimalismus, to je směr, který mě baví. Mám ho ráda v módě, ve šperkařství, v nábytku, zkrátka vlastně ve všem, co v běžném životě používám. Proto jsou i mé výrobky z nádherných minimalistických japonských korálků


Vždy jsem toužila tvořit rukama a realizovat se něčím, co s ruční tvorbou souvisí a hlavně, co mě zároveň baví! Tuto touhu mi korálky dokonale naplňují.

Moje původní povolání je z oblasti reklamy. Po několika letech strávených na mateřské dovolené jsem zjistila, že se k této práci již vrátit nechci a tak jsem uvažovala, co dál? Celý život jsem obdivovala japonskou kulturu, které je minimalismus nedílnou součástí a můj manžel mi vyplnil jeden z největších snů. Podívala jsem se do Japonska.

Nápad tvořit šperky z korálků vznikl jako přímá inspirace ze země, kde se drobounké korálky vyrábí a šperky z nich se běžně nosí. Japonské dámy se totiž zdobí velmi jemně a decentně. V Tokiu jsem navštívila neuvěřitelný obchod s korálky a dalšími doplňky, a hned jsem věděla, čemu se chci věnovat do budoucna.

O značce

Nechte se okouzlit jemnými převážně japonskými korálky! Udělejte radost sobě, nebo svým blízkým! Náramky se nosí tak dobře, že je téměř necítíte.

Nejpoužívanějším návlekovým materiálem náramků a náhrdelníků jsou japonské skleněné korálky, které kombinuji s pokovením stříbrem, palladiem, 24 karátovým zlatem nebo mědí. Na špercích můžete objevit také korálky ze stříbra (925/1000), plněného zlata, krystaly Swarovski, říční perly, nebo přírodní nebarvené polodrahokamy. Navlékání korálků je ruční práce a korálky velmi pečlivě vybírám.

Mým velkým přáním je, aby se šperky z mojí dílny líbily a hlavně aby dělaly radost vám a vašim blízkým.


Kategorie

Kde najdete moje zboží

> CVRK Letná

> CVRK Václavák