CVRK by Magifešn charitativní kolekce - Příběh o náhodě, synergiích, společné tvorbě a o tom, že když věci dostanou smysl, jde to tak nějak samo…


Na začátku stála Magi a její chuť dělat svět víc magic… Hledala místo, kde by mohla prezentovat svou kouzelnou tvorbu a ukázat ji co nejvíce lidem. Hledala a hledala až narazila na CVRK. Místo plné kreativity, radosti a lokální tvorby.

Ve CVRKu se setkala s Monikou, která zrovna přemýšlela o vlastní CVRKlé kolekci. Sympatie byly vzájemné, slovo dalo slovo a Magi začala své kousky prezentovat ve CVRKu. Jen s tou Moničinou CVRKlou kolekcí to bylo horší. Holky ji ladily dlouho a dlooooooouho… dokonce dřív vyladily novou prodejní galerii na ORIONCE.

A pak to přišlo…Na vlně radosti z nového prostoru připlula do Moničiny hlavy myšlenka, udělat CVRKlou kolekci kolekcí charitativní. Řekla o tom Magi, a ta neváhala ani minutu. Najednou šlo všechno ráz naráz… Do příběhu vstoupil sedmiletý Martínek s maminkou Hankou, zakladatelkou spolku ICHTYÓZA. Jejich chuť šířit osvětu a pomáhat rodinám s dětmi, které ichtyóze čelí, nenechala nikoho ze zúčastněných ani chvíli na pochybách, kam výtěžek z kolekce směrovat. A tak výdělek z každé koupené věci putuje k Martínkovi a jeho souputníkům na nákup nezbytných krémíků a tolik potřebných pobytů v sirných lázních.

Chcete se také zapojit? Každá pomoc se počítá. Ať už se rozhodnete zakoupit kousky z charitativní kolekce, darovat finanční prostředky či krémy napřímo nebo jen podpořit rodiny milým slovem či šířením povědomí o této nemoci, my vám za to ze srdce děkujeme!

Vaše CVRKalky & Magi


Kategorie